Ekološko tekoče železo, 200ml, prehransko dopolnilo

26.44 €

Ni na zalogi

Opis izdelka

NAGRAJEN IZDELEK LETA 2015! Nagrada The Natural and Organic awards 2015!
Ekološko tekoče železo vsebuje unikaten, certificiran ekološki vir železa, pridobljenega iz Murraya koenigii listov. Skupaj s standardiziranimi izvlečki guave, limone in amle zagotovijo standardizirano raven vitaminov B in C. Vsebuje SeaGreens ekološke alge, koprive, acerolo, regrat, med in olje pomaranče.

100% Ekološko tekoče železo je primernega okusa in primeren za vso družino, tudi v času nosečnosti in dojenja, za otroke, starejše in fizično aktivne, vegetarijance. Ne zapira. Železo je bistveno pri tvorbi hemoglobina in rdečih krvnih celic. Železo izboljšuje splošno počutje in deluje proti utrujenosti. Izboljšuje kognitivne funkcije.

Sestavine:

Ekološki glicerin, ekološki sok acerole, mešanica listja ekološke koprive in ekološkega regrata, ekološki bolgarski cvetlični med, izvleček lista ekološke murraya koenigii, ki zagotavlja železo, ekološka lupina limone, listje guave insadeža amle zagotavlja vitamin B in C, ekološko olje pomaranče, ekološka severna morska alga.

Ste utrujeni in brez energije? Morda je težava v pomanjkanju železa.

Uporaba: 

Kot prehransko dopolnilo za odrasle, vzemite 2-4 žličke dnevno. Za otroke od 3-5 let, vzemite 1 čajno žličko dnevno in za otroke od 6-12 let 2 čajni žlički dnevno oziroma po navodilu zdravstvenega delavca.

Prehranske vrednosti (5 ml ali 1 čajna žlička):

Železo 5 mg

Vitamin C 20 mg

Vitamin B1 1 mg

Vitamin B2 1,3 mg

Vitamin B3 2 mg

Vitamin B5 2 mg

Vitamin B6 1,4 mg

Folna kislina 40 ug

Jod 30 ug

Deklaracija:

žele