BetterYou DLux Infant – Vitamin D

9.09 €

Opis izdelka

DLux Infant zagotavlja popoln, priporočeni dnevni odmerek vitamina D3 za dojenčke. Brez dodanih sladil, barvil, arome, konzervansov in drugih snovi.

DLux Infant je prehransko dopolnilo v obliki nežnega ustnega pršila, ki zagotavlja odlično oskrbo in ohranjanje zdrave ravni vitamina D.

Primeren je od rojstva pa vse do treh let starosti, saj je brez dodanih sladil, barvil, arome, konzervansov in drugih snovi ter zadošča za 100 dni redne uporabe.

Je izjemno priročen, saj ga ni treba hraniti v hladilniku, je prijetnega, nežnega okusa po kokosu in kar je najpomembnejše, pri dojenčkih ne povzroča nadležnih krčev.

1 razpršek vsebuje 10 μg (400 i.e.) vitamina D3, kar predstavlja 200 % priporočenega dnevnega vnosa za otroke do enega leta starosti.

DLux ustna pršila priporočamo zato, ker:

-znanstveno dokazano zagotavljajo izjemno hitro in učinkovito absorpcijo,
-vsebujejo naravno obliko vitamina D3,
-je vsak razpršek sestavljen iz milijonov kapljic, od katerih vsaka vsebuje optimalno absorbljiv vitamin D3,
so še posebej primerna za osebe, ki težko požirajo ali imajo težave s prebavo in presnovo, diabetike, obolele s celiakijo,
-so zobem prijazna in prijetnega okusa,
-priročna: brez kapsul, tablet ali vode,
-ne napenjajo in ne povzročajo krčev, ker je pri drugih dodatkih z vitaminom D pogosto.
-ni jih treba hraniti v hladilniku.
Po smernicah iz leta 2010 je priporočljivo vitamin D3 dodajati dojenčku že po prvem tednu po rojstvu. Odmerek je 400 internacionalnih enot (IE) dnevno, enako za dojene dojenčke kot dojenčke, ki dobivajo mlečno formulo. Odmerek z vitaminom D3 naj bi otrok prejemal vsak dan, do enega leta, potem se lahko odmerek poveča.

Uporaba:

Popršite pod jezik ali na notranjo stran ličnic enkrat dnevno. Pred uporabo pretresite. Izdelek porabite v šestih mesecih po prvi uporabi. Hranite pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi.