Vizija

Implementacijom novih znanja i tehnologija, ostvariti prisutnost vlastitih proizvoda u većini sportskih objekata regije, pomažući pritom sportskim djelatnicima u lakšem i kvalitetnijem postizanju zadanih ciljeva. Postati vodeća tvrtka u regiji u proizvodnji, distribuciji i prodaji opreme namijenjene sportskoj infrastrukturi.

Misija

Proizvodnja i distribucija visoko kvalitetne sportske opreme i infrastrukture namijenjene javnim i privatnim sportskim objektima, za rekreativnu i profesionalnu uporabu, koja svojim korisnicima predstavlja vrijedan alat u izvršavanju svakidašnjih sportskih zadaća. Poštivanjem etičkih načela i standarda kvalitete, u potpunosti ispunjavanje zahtjeva svojih klijenata.

SPECIAL d.o.o. nastao je kao autentičan logotip 1. veljače 1995. godine na temelju višegodišnjeg iskustva tvrtke koja mu je prethodila poslujući u istom sektoru.  Sjedište tvrtke je u Pazinu, na adresi Maršeti 14 H.
U samom početku tvrtka se bavila uvozom i veleprodajom sportske opreme, no stalnom težnjom za udovoljenjem potreba klijenata s vremenom je uveden i segment vlastite proizvodnje kao nadogradnja postojeće ponude. Stalno se prilagođavajući zahtjevima tržišta stvorena je tvrtka koja se specijalizirala u svim sektorima opremanja sportskih objekata.
Special d.o.o. nudi veoma širok spektar proizvoda, od infrastrukturnih zahvata na velikim sportskim borilištima do sitnih rekvizita potrebnih za svakodnevni trening.
Višegodišnje iskustvo i široka ponuda artikala omogućava nam opremanje bilo koje sportske strukture, od svlačionica, igrališta, gledališta pa sve do ureda i skladišnih prostora.
Poslovno djelujemo kako u Hrvatskoj tako i u susjednim državama.
Svi naši proizvodi zadovoljavaju visoke europske norme i standarde. Ljubav i strast prema sportu razlog je mnogobrojnim sponzorstvima sportskih klubova, automobilističkih nadmetanja te raznih sportskih manifestacija diljem zemlje.
Da je SPECIAL prepoznatljiv znak potvrđeno je i Vašim povjerenjem!